Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forvirrende kærlighed!

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 14

 

Hvad gør en dreng når han er interesseret i en pige, spørger du. Det korte svar kan være, at drenge tit bliver meget generte eller drillende.

Selvfølgelig kan man ikke skære alle drenge over en kam, og der er masser af drenge som ikke bliver generte eller drillende. Du har observeret at han kikker dig dybt i øjnene og han måske har svært ved at snakke med dig, selvom han sagtens kan snakke med andre. Måske har du ret i dine observationer, måske bliver han genert, men måske er han også lige så forvirret som dig.

Generthed kan også handle om usikkerhed og bekymringer om at blive afvist. Han kan måske være bange for at komme til at sige noget som lyder dumt. Men han kan også være forvirret over,hvordan  han skal sige til dig at han helst bare vil være venner og ikke kærester, uden at gøre dig ked af det.

Det kunne godt være at det er rette tid nu, at få snakket rigtigt sammen. At være rigtig glad for en person, sætter så mange følelser i gang, så det kan være svært at vide hvad man skal gøre, men måske er det tid til at turde vove lidt mere, springe ud i det og spørge ham ligeud. Mon du er enig i det?

Du kan eventuelt sige til ham, at du synes han er en god ven, men at du også har flere følelser for ham. Og så spørge ham om han vil komme sammen med dig. Du kan måske spørge din veninde om hun vil hjælpe dig eller hans ven, som jo allerede har talt med dig om følelserne. Kan vennen være med til at skabe kontakt mellem jer.  Måske er det lidt svært at finde frem til hvordan man skal få ham i snak, så du kunne sørge for I er alene eller måske invitere ham hjem eller ud til at se en film og så kan du spørge ham der - eller få en fornemmelse for hans følelser. Måske er det en ide at inviterer hans ven med eller par af hans venner og dine veninder, sommetider kan det gøre det lidt nemmere at mødes, når andre er med og samtidig får I mulighed for at være sammen udenfor skolen.

 

Kærlige hilsen

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat