Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

forhold til min bonusmors nevø?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 15

Hvor lyder det dejligt og spændende. Du har fundet en fyr, som gør dig glad, tryg, som du har lyst til at kysse på og en som du har lyst til at lære bedre at kende. 
Jeg kan sagtens forstå, at du bliver lidt usikker på, hvad din bonusmor og andre vil sige til det. Det er helt normalt, at man lige stopper op og gør sig nogle tanker om, hvad familie og venner vil sige til den fyr, man nu er blevet vild med - for om vi vil det eller ej, så har det en betydning, hvad forældre og venner siger. 
Men det lyder til at det stadig er ret nyt mellem jer, så indtil videre synes jeg bare at I skal nyde hinandens selskab og se, hvor det førerhen. Hvis det så begynder at blive seriøst, så synes jeg at i begge skal fortælle det til din bonusmor. 
Der er intet forkert i at have fundet sammen med sin bonusmors nevø. Men det er nok vigtigt at I fortæller din bonusmor om det, når I er klar. Det er bedre, at hun hører det fra jer selv og ikke fra andre - eller måske selv opdager det. Og hvis det er svært at sige, så kan man også sms'e - det gør det sommetider lidt mindre svært.

Kærlig Hilsen 
BørneTelefonen 

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat