Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i min træner

Hej børnetelefonen.

Jeg går til basket i min fritid og jeg elsker det,

for nogle uger siden fik vi en hjælpe træner.

Han er lige så gammel som mig, og jeg kan rigtig godt lide ham, men jeg ved ikke om det ville være akavet. Vi er nemlig rigtige gode venner, og hænger tit ud sammen efter basket.

Hvad syntes i jeg skal gøre?

Pige, 14 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 14 år.

Tak for dit brev om din søde hjælpetræner. Hvor er det bare dejligt, at du har en fritidsinteresse som du elsker. Det lyder også rigtigt spændende, at I har fået en jævnaldrende hjælpetræner, som du er blevet venner med og er ved at blive forelsket i.

Jeg kan godt forstå, at du er lidt i tvivl om, hvorvidt det vil være smart, hvis dit forhold til  hjælpetræneren udvikler sig til noget romantisk. 

Hvis dit og hjælpetrænerens forhold begynder at udvikle sig til mere end venskab, skal du (eller I) hurtigt tale med den voksne træner og spørge om det vil være OK, hvis du og hjælpetræneren skulle gå hen og kærester. Du/I skal også spørge træneren om I begge kan fortsætte på holdet. Så kan træneren sætte nogle regler op omkring, hvorvidt der må kysses/krammes i træningstiden eller om det kun kan foregå i fritiden udenfor banen.

Hvis du og hjælpetræneren bliver kærester, så tænker jeg også I skal snakke om, hvordan I kan holde træning og kæresteri adskilt, så I undgår at det bliver akavet overfor de andre på holdet - eller akavet overfor hinanden til træning hvis I skulle gå fra hinanden igen.

Det er også sådan, at man i klubberne har regler om at trænere og hjælpetræner ikke må have et forhold til spillerne. Det er rigtig vigtigt, at I undersøger det - så der ikke foregår noget, som ikke overholder reglerne. Måske står det på klubbens hjemmeside eller forhåbentligt ved hjælpetræneren og træneren, hvordan reglerne er.

Jeg håber du kan bruge mine råd.  Jeg ønsker dig rigtig meget held og lykke med træningen og med kærligheden.

Kærlig hilsen Børnetelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat