Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i min bedste ven

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære Pige på 13,

Tak for dit brev. Først vil jeg sige til dig, det lyder rigtig hyggeligt, som I hygger jer sammen. Jeg kan godt forstå, du er lidt usikker på, hvordan du skal få for talt om dine følelser for ham.

Det, som du oplever lige nu med din ven, som du har været bedste ven med siden fjerde klasse, er en følelse, som du deler med mange andre, der har været bedste venner, og lige pludselig opstår der en helt anden følelse, ligesom du oplever nu.

Jeg tænker, det bedste du kan gøre for jer begge to og jeres venskab, er at snakke med din ven om, hvordan dine følelser har ændret sig for ham. Har du mod på det?

Det behøver ikke betyde I mister hinanden som venner, hvis han ikke føler det samme for dig. Jeg ved godt, at det kan være super svært at får taget hul på sådan en snak. Måske sidder han og har det ligesom dig, men den eneste måde at finde ud af det på er ved at sætte ord på det.

Det kan nogle gange være nemmere at snakke, hvis man er ude at gå en tur, eller hvis man laver noget andet sammen.
Hvis det er alt for svært at sige, kunne du måske også skrive det i et brev til ham.

Håber du kan finde lidt mod og få snakket med ham, så du ikke skal være usikker på hans kærlighed til dig.
Håber du kan bruge svaret. Du kan altid ringe til Børntelefonen 116 111, hvor der sidder voksne klar til at snakke.

Kærlig hilsen BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat