Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i en på TV

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng

Når man er vild med eller betaget af en person, kan det fylde rigtig meget i ens tanker. Nogle forestiller sig også, hvordan det ville være at være kæreste med personen.

Det lyder til, at du har overvejet, hvordan du kan forholde dig til alle de tanker – det er sejt gjort. Det kan være svært at kontrollere og det gør måske heller ikke noget, at du tænker på Elena? Det der kan være en udfordring ved at være vild med en fra TV er, at det ikke er ligetil at få kontakt og man kender heller ikke personen på samme måde, som man kender dem man ses med i hverdagen.  I ”Sofies Univers” er der et program om, hvordan det er at være forelsket i en kendt. Måske kan det være en hjælp for dig at høre det program? Programmet kan du finde frem til ved at trykke på det her link: https://bornetelefonen.dk/forelskelse-sofies-univers Nogle gange kan det være godt at høre om, hvordan andre oplever at være forelsket i en kendt og hvordan de håndterer det.

Du har både skrevet på facebook og sendt et brev. På den måde har du vist interesse. Du spørger, om du skal skrive igen. Måske kan det være en hjælp for dig at tænke over, hvad du tænker, at endnu et brev vil give?

Måske skal du se tiden an og se, hvordan du har det med det hele om noget tid. Jeg tænker, at Elena eller hendes forældre vender tilbage, hvis de har tid eller lyst til at snakke mere. Så det er nok en god idé at afvente om de gør det - ellers har du jo gjort, hvad du kunne for at skrive, hvordan du har det med det. Hvad tænker du om det?

Det kan være, at det vil være en hjælp for dig at tale med en kammerat om, at du er betaget af Elena. Det kan være, at din ven har gode råd til, hvad du kan gøre i den her situation. Hvem ville være god at tale med og hvornår vil I kunne tale?

At være forelsket i en anden kan fylde utrolig meget og give sommerfugle i maven. Det er helt normalt, at det kan fylde meget. 

Kærlige hilsner

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat