Brev

Forelsket i en kendt

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 14 år.

Som du selv skriver, er det meget almindeligt at blive forelsket i en kendt fyr, når man er en 14 årig pige. Da jeg læste dit brev, tænkte jeg på, hvorfor det mon er et problem for dig? Mon der er nogen, der har sagt til dig, at din forelskelse fylder for meget? Eller er det dig selv, der synes, det er for meget?

Mange unge 14 årige ville nok nyde sådan en stormende forelskelse, men selvfølgelig er der en grænse for, hvornår det er ok. Hvis det går så meget ud over din appetit, at du taber dig, er det ikke godt. Eller hvis det går ud over din koncentration i forhold til skolen og lektier eller fritidsinteresser i længere tid, er det hellere ikke så godt.

Hvis du selv kan mærke, at forelskelsen ikke er god for dig, kan du måske aftale med dig selv, at du kun må se 2 videoer hver dag, eller først må beskæftige dig med ham, når du har lavet lektier eller lignende. På den måde vil du opleve, at det er dig, der styrer dit liv og ikke forelskelsen. Du kan måske også tale med dine forældre om det? De kan sikkert godt huske, hvordan det både er helt vild dejligt men også lidt hårdt at være så forelsket. 

Jeg ved ikke, hvor længe din forelskelse har stået på, men jeg vil sige til dig, at den meget intensive forelskelse, du oplever nu, hvor du ikke kan tale om andet, vil blive mindre med tiden. Det sker for alle, der oplever forelskelse. 

Og du vil også opleve, at den forsvinder helt, når du pludselig får øjnene op for en anden. Du tror det måske ikke lige nu, men du vil helt sikkert opleve, at bliver rigtig forelsket i en dreng omkring dig, som du kan få et rigtigt kæresteforhold til. 

Mange gode tanker fra BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat