Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i en ikke altid sød dreng

Kære børnetelfonen
Jeg er vildt forelsket i en dreng han er mega cute og pæn og for det meste sød men ikke altid han for tit vredesudbrud og vi var også op at slås i efteråret (vi er venner igen) vi snakker godt sammen men jeg hved ikke om han er det vær når han hele tiden bliver sur jeg ved heller ikke om han har de samme følelser for mig

Pige, 11 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 11 år

Tak for dit brev!

Hvor er det godt, at du skriver herind og deler dine tanker og følelser. Du har nemlig skrevet et rigtig fint brev!

Når jeg læser dit brev, kan jeg se, at du har forelsket dig i en dreng, som du synes er rigtig sød og pæn. Men han kan nogle gange godt blive vred, og det synes du måske ikke er så rart?

Det med følelser kan nemlig godt være svært at finde ud af. Når man bliver forelsket, så føler man nogle gange, at man får sommerfugle i maven. Det kan være, at du også føler, at du får sommerfugle i maven, når du ser drengen?

Du skriver også, at han godt kan blive vred, og at I har været oppe at slås. Jeg kan godt forstå, at du bliver lidt i tvivl om han er det værd, når han bliver vred. Det lyder ikke så rart for dig.

Det er vigtigt, at man har nogle gode venner omkring sig. Det er også vigtigt at være gode ved hinanden.

Men du skriver, at I er blevet venner igen. Det kan være en ide at spørge ham, hvorfor han bliver vred. Måske har han sagt det til dig?

Du skriver også, at du er i tvivl om han har de samme følelser for dig. Det kan nogle gange godt være svært at finde ud af.

Det kan være, at du måske har lyst til at spørge drengen, om I skal lave noget sammen? Det kan være, at når du er i skole, at I kan spille et spil eller lave lektier sammen?

Hvis I på den måde er mere sammen, kan det være, du lærer ham bedre at kende. Måske du finder ud af, hvornår han bliver sur – og om du har lyst til at være sammen med ham.

Det er godt, du tænker på, om han er det værd. Det vigtigste er nemlig, at du passer på dig selv. Men hvis I er mere sammen, kan det være, det er nemmere at finde ud af. Kan du mon følge mig?

Måske kan du sige til ham, at du synes at han er sød? Det kan være en måde, hvor du finder ud af, hvad han synes om dig.

Jeg synes i hvert fald, at du virker til at være rigtig modig – og god til at mærke dine følelser. Det er en god ting at kunne.

Jeg håber, at du ser mit svar, og at det kan hjælpe dig videre.

Husk på, at du altid er velkommen til at skrive ind til BørneTelefonen igen og dele dine tanker.

Kærlig hilsen,

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat