Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i en fra min klasse..

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej 15-årige

Hvor er det dejligt, at du er blevet forelsket i en dreng, der går i din klasse. Det betyder jo, at du ser ham rigtigt tit. Faktisk hele tiden. Og I følges ad nogle gange. Han lyder ret sød, for nogle gange virker han genert, når han kigger på dig.

Det kan være svært at lade være med at tænke på og tale om en person, som man er virkeligt forelsket i. Tankerne kommer let til at fylde mere og mere. Selv de mindste ting lægger man mærke til. Det lyder som om, at du kan genkende noget af dette.

Jeg kan godt forstå, at du er nysgerrig efter at vide, om han ser dig som mere end en ven.

Måske kan du komme lidt tættere på ham, så du kan fornemme, om han er interesseret i mere?

Det kræver lidt mod, men jeg tror godt, at du tør. Du kan kigge i vores scoreguide https://bornetelefonen.dk/kaerlighed/

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat