Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i en fra 4. Klasse

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære 12 årige pige

Forelskelse kan være så skønt. Sommerfugle i maven og et smil klistret fast til ansigtet. Men det kan også være svært at have med at gøre. Mens nogen har let ved at tale med dem de kan lide, er der andre der synes det er lidt svært. Tak fordi du deler din historie med os. Det viser, at du er en person, der kan tage handling. Og det betyder, at du også kan finde modet til at snakke med fyren du er vild med. 

Noget du kan gøre for at falde i snak med ham, er faktisk det samme som han gjorde, da han rykkede bordet helt tæt på. Prøv at holde dig tæt på ham i frikvartererne. Måske sker det helt naturligt, at I så falder i snak. Du kan også prøve at skrive til ham først, måske på sms? Det er også en rigtig god idé at snakke med nogen om det. Det kan være en ven, din mor eller far eller en helt tredje. Måske kan dine veninder komme med flere idéer til, hvad du kan gøre? Du kan også kigge i vores gode råd om forelskelse: 

Selvom forelskelse er noget af det allermest dejlige her i verden, skal man huske at kigge op en gang imellem. Man kan nemlig nogen gange blive helt blind af forelskelsen, så man ikke lægger mærke til hvis den man kan lide, ikke er sød ved en. Og alle fortjener at blive behandlet godt. Husk på dig selv, mens du nyder den skønne forelskelse. 

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat