Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i en forbudt..

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 13 år

Tak for dit brev. Det lyder til at være en rigtig svær situation, du står i. Men hvor er du bare en god veninde, der tænker på andres følelser.

En ting, der vil være rigtig godt, er at snakke med nogen omkring dine følelser og tanker. Har du en, du kan snakke med? Måske en der både kender dig og din veninde, vil være god at få vendt situationen med. Jeg tænker, det er godt at tænke over, hvad der mon kan ske, hvis du vælger at gøre det ene eller det andet.

Der er jo forskellige muligheder. Du kan fortælle, hvordan du har det til din veninde, eller til hendes kæreste. På den måde er alt ude i det åbne, og du kan måske slappe mere af. Jeg ved selvfølgelig ikke, hvordan din veninde vil reagere på dette. Men det er måske værd at tænke over? 

Du kan også gøre det, at du ikke siger noget, og måske i et stykke tid ikke er så meget sammen med din venindes kæreste. Så er det måske lettere at holde ud. Det kan jo godt være, at de på et tidspunkt ikke er kærester længere, og at du så får chancen for at blive hans kæreste... 

Venlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat