Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i en dreng

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej

Tillykke med forelskelsen.

Når man får et crush på en person eller bliver forelsket, så kan det føles svært at få fat på den person, som man tænker på. Derfor kan det være en god ide at lave noget sammen. Det kunne være sport, gruppearbejde eller andre ting, så du kommer tættere på den person, du har i tankerne. Hvilke ting kan du komme i tanke om, som bringer dig tættere på ham fra parallelklassen?

Jo tættere du kommer på ham, jo flere chancer får du for at fortælle lidt om, hvad du føler for ham. Start stille og roligt med at afsløre, at du har det virkeligt rart sammen med ham, at du har glædet dig til at se ham, hænge ud osv.

Derefter kan du mærke efter, hvordan han reagerer. Hvis han også virker positiv overfor dig – så kan du afsløre lidt mere af dine tanker og følelser. Hvis personen igen virker positiv og måske også siger noget positivt til dig, så kan du tage et skridt til… på den måde kan man nærme sig hinanden.

Kunsten er at tage små skridt og mærke efter, hvordan den anden reagerer. Så kan man også bedre trække sig tilbage, hvis den anden ikke virker så interesseret lige nu – uden at det forhold man har som venner/bekendte bliver akavet.

Prøv at læse ’gode råd om kærlighed’ og mere om emnet her: kærlighed

Det er på ingen måde forkert af dig som muslim, at ville lære andre mennesker at kende. har du talt med dine veninder om det? Måske de også har nogle gode råd til dig.

Angående Snapchat, så tænker jeg ikke, at du skal lægge mere i det. Nogle svarer bare langsommere end andre på sociale medier. Lad ham tage den tid han har brug for, også selv om det kan føles som en evighed at vente på svar.

Hvis det er streaks eller hverdags-snap, så ved han jo heller ikke, hvor vigtigt det er for dig. For ham ser det ud som almindelige snaps, som han måske får mange af fra sine venner hver dag uden, at det betyder noget særligt.

Derfor vil jeg også foreslå, at du prøver med den mere direkte kontakt, så du bedre kan se, hvordan han reagerer over for dig.

Held og lykke med forelskelsen. Du er altid velkommen til at kontakte os igen.

Kh Børnetelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat