Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket eller ej?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 16

Kærlighed og forelskelse kan godt være lidt forvirrende nogle gange. I sidste ende er det dig selv, der skal mærke efter, hvad du føler for pigerne på din efterskole. Men du har været rigtig god til at beskrive, hvordan du har det. Jeg synes faktisk slet ikke, at dit brev er rodet og kompliceret. Og jeg vil meget gerne komme med et bud på, hvad jeg tror.

Hvis vi starter med hende pigen, der er mest dejlig udenpå. Jeg tror, at du har helt ret i, at du måske er mest interessant for hende, når du bruger tid sammen med hendes veninde. Det lyder som om, at hun måske synes, at det er jagten på dig, der er spændende.

Samtidig beskriver du også, hvordan du egentlig godt kan mærke, at det mest er “udenpå”, at du synes, hun er dejlig. Hun gør også rigtig meget for at pirre og tænde dig, når hun prøver tøj foran dig og sender video, hvor hun er i bh. Det kan være svært ikke at blive påvirket af.

Så er der hende, du har bygget snemand med. Når jeg læser dit brev, er det tydeligt, at I begge har det dejligt i hinandens selskab. Og på dit brev lyder det også som om, at hun betyder mere for dig end din ekskæreste. Så på dit spørgsmål, om det lyder som om, at du har følelser for hende, må jeg svare ja.

Det, du måske skal overveje, er, at du er meget pigeglad. Det er mange drenge på din alder. Men det kan jo rigtig nok godt give lidt problemer, hvis man ikke styrer det. Hvis du er interesseret i et forhold med pigen, kan det godt gøre det lidt mere kompliceret, hvis du samtidig har lidt kørende med hendes veninde. Det kan måske få pigen til at føle, at du ikke er rigtig interesseret i hende. Og så trækker hun sig måske?

Jeg håber, du har kunnet bruge mine overvejelser. Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke fremover i kærlighedslivet. Hvis du får brug for at snakke, er du altid velkommen til at skrive eller ringe på 116 111.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat