Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

forelsket eller ej?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære Pige på 16 år

Det er helt normalt, at man kan føle sig tiltrukket af et andet menneske - også selvom man ikke kender ham eller aldrig har snakket med ham. Det kan handle om, at man synes, den anden har en god udstråling, pæne øjne, et sødt smil eller noget helt andet. Man kan også møde mennesker, hvor der bare er en uforklarlig kemi, også selvom man kun lige har mødt hinanden. 

Hvad mon det er hos ham, som gør, at du lægger særligt mærke til ham? Om det betyder, at du har følelser for ham, kan måske være svært at sige, før du kender ham lidt mere. Men som du beskriver det, lyder det i hvert fald som om, du er meget tiltrukket af ham. Og det lyder da dejligt, at du bliver varm og glad indeni, når du ser ham. Det er også helt normalt, at man bliver nervøs og måske rød i hovedet, når man ser den, man godt kan lide.

Hvis du gerne vil lære ham bedre at kende, kan du måske prøve at vise ham, at du er interesseret. Det kan du fx gøre ved at få øjenkontakt med ham og smile til ham, når I mødes på gangen eller måske sige hej til ham, hvis du har mod på det. Kunne det mon være en mulighed?

Når man er forelsket eller tiltrukket af nogen, kan det godt føles meget forvirrende, og det kan være svært at tænke helt klart. Jeg har talt med andre unge, der fortæller, at det fylder rigtig meget, og at de tænker på det hele tiden. Er det mon også sådan for dig? 

Derfor kan det være rigtig godt at vende sine tanker med nogen. Har du mon talt med dine veninder om, hvordan du har det? Det kan være, at de har prøvet det samme og kan komme med nogle gode råd. Det kan også være en ide at tale med en fortrolig voksen. Måske din mor, en ældre søster eller en helt anden? Det er i hvert fald altid godt at dele sine tanker og følelser med andre, så man ikke står alene med dem.

Jeg håber, du kan bruge mit svar, og jeg ønsker dig alt det bedste.

De kærligste hilsner fra Børnetelefonen

 

 

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat