Brev

Forelsket – Det var jo ikke meningen

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 15 år.

 Hvor er du god til, at forklare hvordan du har det og fortælle om dine følelser. Det at kunne mærke sine følelser og beskrive dem som du kan, det er ikke alle der kan det. Det synes jeg, er en kæmpe styrke.

Du skriver, at du føler dig forvirret. Jeg kan ikke lade være med, at tænke på, om det måske skyldes, at du kan være bange for, at blive såret igen. Mon det også er nogle tanker du har? Det er ganske naturligt, at man som ung møder en masse mennesker, som man kan få følelser for. Det er en del af det, at være teenager. Og det at have kærester, er også med til at udvikle os som mennesker. Det selvfølgelig aldrig rart, hvis forholdet går i stykker. Men de følelse man føler, er en hel naturlig ting og noget alle går igennem. Det er også med til at forme os, og lære os hvem vi er som person.

Du spørger om det er nomalt, at blive forelsket i en, man ikke har lagt mærke til før. Ja! Følelser kan være rigtig sværre at styrre. Og når man udveksler blikke som du beskriver, så kan det godt vække følelser man ikke har haft før. Det kan gøre en varm helt ind i maven. Du synes jo også hun er rigtig pæn og du tænker på hende hele tiden. 

At være mest tryg ved, at det bare "fader in", kan jo være en måde at passe på sig selv. At du ikke er sammen med en, fordi du er bange for at blive ked af det igen. På den anden side, så lyder det jo som om, at du er interesseret i hende. Kunne det måske være en idé, hvis en af dine venner spurgte hende, om hvad hun synes om dig? Så vil du jo få at vide, om hun er interesseret, inden du inviterer hende i biografen. Det kunne måske gøre dig tryg nok til, at tage chancen.

Du er i tvivl om du er forelsket. Det lyder i hvertfald til, at du har mange varme følelser for H. Så det kunne være en idé, at invitere hende ud. Så vil I få mulighed for at få noget tid sammen, og det kan måske give dig svar på, om du virkelig er forelsket.

Jeg kan anbefale dig at gå ind og kigge mere i vores 5 gode råd om forelskelse.

Det kunne måske være en hjælp, så du kan få gjort det, der føles rigtigt for dig.

Jeg håber mit svar kan hjælpe dig lidt på vej. Det er dejligt at leve dit liv fyldt med kærlighed og glæde.

Mange hilsner fra BørneTelefonen

 

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat