Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 15 år.

Hvor er det bare dejligt, at du har mødt en fyr som du kan se dig selv sammen med som kærester.

Det lyder til, at du allerede har gjort dig rigtig mange gode overvejelser om hvordan og hvornår næste skridt kan tages. Jeg kan forstå, at I allerede har haft en dejlig aften som endte med både kys og kram.

Nu hvor i både har kysset og efterfølgende skrevet sammen, tænker jeg at der er gode chancer for, at han også synes rigtig godt om dig. Jeg kan godt forstå, at du er bange for, at det bliver akavet, hvis ikke han føler det samme. Men, nogle gange kan det være godt, at tage chancer. Måske han går rundt med de samme tanker og heller ikke tør, at spørge dig?

Jeg lever selv efter et motto der hedder: "Hvor intet vover, intet vinder". Nogle gange bliver man nød til, at vove sig ud på usikker grund, hvis man vil gå efter noget særligt også selvom, at der er en chance for, at følelserne ikke er gengældte. Måske du kunne starte med, at invitere ham i biografen eller noget andet? Så kan du se, hvad han siger til det.

Måske kan det også være sådan i jeres klub, at man som hjælpetræner ikke må være kæreste med dem man træner?  Nogle klubber har nemlig regler og for de unge hjælpetrænere under 18 år. Hvis der er lavet regler for det i jeres klub, kan det også være derfor, at han ikke henvender sig direkte til dig. Måske kan du undersøge det eller spørge ham.

Jeg ønsker dig al mulig held og lykke, jeg håber du kunne bruge mine råd.

Mange hilsner fra

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat