Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære anonyme pige på 12 år.

Stort tillykke med forelskelsen! Det er en dejlig følelse hvor det bobler i maven og man har det lidt skørt – jeg gætter på, at det er sådan du har det?

Når jeg læser dit brev, forstår jeg det sådan, at din veninde Yrsa er venner med ham, du har forelsket dig i. Hvis hun er det, så er det en god start til at lære ham bedre at kende. En ide er, at tale med ham og finde ud af hvilke interesser han har.

Hvis I har samme interesser, så er det ofte lidt lettere at starte en samtale op, og tale sammen. Dog kan I også sagtens lære hinanden at kende og tale sammen uden at have samme interesser. Jeg synes ideen om at skrive til ham her i juleferien, er rigtig god. Måske du allerede har gjort det? Så er der også naturligt en masse ting at skrive om; julen, gaverne, nytårsplaner osv.

På vores hjemmeside har vi en guide til kærlighed. Måske den kan være en hjælp for dig.

Kærlighed

Jeg ønsker dig alt det bedste.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har brug for flere råd eller en voksen at tale med.

Godt nytår

Mvh Børnetelefonen.

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat