Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 13
Tak for dit brev. Du beder om nogle gode råd i forhold til den her søde pige, som du er blevet forelsket i. Jeg forstår rigtig godt, at du bare har brug for at komme til at snakke noget mere med hende, og finde ud af om dine følelser er gengældt, eller om hun er forelsket i en anden.

Jeg synes, at det er godt, at du tænker at I jo også kan være venner, selvom hun måske er forelsket i en anden. Nu er du jo i den heldige situation, at du allerede skriver med hende på facebook og skype, så vejen til at komme i nærmere kontakt med hende er måske ikke så lang..?

Du kan jo vælge at være ærlig overfor hende og skrive det, som det er: At du er vild med hende og håber, at det er det samme for hende, men hvis ikke det er, vil du gerne blive ved med at være hendes ven. Kunne du mon gøre det..?

Du kunne også gå lidt mere forsigtigt frem og måske kan du tjekke på hendes facebookprofil, om hun har angivet at hun har en kæreste..? Hvis hun ikke har det kunne du måske spørge hende, når I skriver sammen? Eller spørge hende, om hun er forelsket i nogen... Du kunne måske også skrive, at du synes, det er vildt hyggeligt at skrive med hende og høre hende om hun har lyst til at komme hjem til dig en dag og fx. se en film sammen?
Endelig kan du jo prøve at sørge for at være i nærheden af hende i skolen, så du ligesom på en naturlig måde kan komme i snak med hende. Måske kan I komme til at arbejde sammen i en gruppe eller lignende? Jo mere du er sammen med hende, jo mere tror jeg, du kan lære hende at kende og finde ud af om dine følelser er gengældte, eller om I bare skal være venner.
Held og lykke med det.
Kærlig hilsen BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat