Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskese

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære C

Tak for dit brev. Jeg kan godt forstå, du er nervøs for at komme til at ødelægge dit venskab med pigen, hvis du spørger, om I skal være kærester. Det lyder som om, hun betyder meget for dig.

Den frygt, du beskriver, kan rigtig mange nikke genkendende til, tror jeg. Der er meget på spil, når man skal breake sine sande følelser for én, og det er vist meget naturligt... Måske har hun ikke helt tydeligt vist, om hun også har den slags følelser? Så bliver det jo endnu mere en chance, du skal tage... Eller har hun?

Prøv at tænke igennem, om hun har vist signaler på noget tidspunkt? Har I holdt øjenkontakt lidt længere end andre? Har hun grinet af ting, du har joket med? Har hun holdt sig tæt på dig, snakket med dig, interesseret sig for, hvad du tænker? For hvis du kan sige ja til de ting, kunne det godt tyde på, at hun måske også går med sommerfugle i maven og måske også tænker på, hvordan hun skal få spurgt...

Ellers kan du prøve at lægge mærke til det i den kommende tid, og samtidig kan du selv skrue op for de samme ting og se, hvad hun giver tilbage i respons... Man lister lidt om den varme grød i starten, indtil det pludselig giver sig selv, hvornår det rette tidspunkt er at spørge...

Og så det med at kunne miste venskabet... Det sker som regel ikke alligevel, selv om man går og frygter det. Hvis hun siger nej tak til at være kærester, og du kan overvinde den øv-følelse, det kan give, lige når det sker, så sørg for at sige til hende, at du gerne vil kunne bevare jeres venskab, fordi det betyder meget for dig. Det kan være lidt akavet i starten, ja, men det kan tackles med rigtig meget humor og ved at blive ved at være sig selv, som man altid har været.

Jeg vil nu krydse fingre for, at I bliver kærester. Held og lykke!

Mange hilsener fra BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat