Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskelse og katte allergi

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej dreng på 13

Det lyder da rigtig hyggelig og det virker da til at der er lidt små-flirteri i luften. Du skriver, at din allergi ikke er så slem, så måske kan det hjælpe at tage noget antihistamin, inden du tager hjem til pigen, det kan tage de værste allergi-symptomer.

Du kan jo også foreslå hende, at I er det meste af tiden hos dig. Mon ikke pigen vil være med på det, især hvis hun ved, at det er fordi du ikke så godt kan tåle katte.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat