Brev

Forelskelse og kærlighed

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

 
Kære pige på 14 år
Jeg synes, du har fuldstændig ret i, at aldersforskellen mellem jer og afstanden er et problem.
Som du selv skriver, er der stor forskel på at være 14 og 18 år.
Jeg kan godt forstå, at du blev glad over, at han har skrevet, at han vil komme til Danmark til sommer. Tanken om det må være både spændende og dejlig.
Jeg tænker, at du måske også er lidt skræmt over det. Én ting er at forelske sig på afstand, en anden ting er, hvis det pludselig bliver til ” virkelighed”. Hvad så???
Jeg tror, du skal tænke dig rigtig godt om, inden du beslutter, hvad du vil.
Som jeg ser det, har du 2 muligheder –
Du kan fortsætte, sådan som I gør nu ved at skrive sammen og nyde din forelskelse. På den måde kan du beholde din forelskelse på afstand og aldersforskellen betyder måske ikke så meget. Som du nok ved, skal man passe på med at opgive sin adresse og andre personlige oplysninger, og det behøver du ikke, hvis I fortsætter som nu. Jeg ved godt, at du har skrevet, at han er 100% ægte, men hvordan kan du egentlig vide det, alligevel?
Hvis du beslutter, at du gerne vil have besøg af ham, er du nødt til at snakke med dine forældre. Måske er du lidt bange for, hvad de siger til det. Jeg kender ikke dine forældre, men mange forældre ville være bekymrede, både over aldersforskellen og den lange afstand, og over de oplysninger, du er nødt til at give ham.

Men for at passe på dig selv, vil jeg anbefale dig, at du snakker med dine forældre, så du ikke bliver udsat for noget, som ikke er rart for dig. 

Du er meget velkommen til at ringe eller sms'e til os på 116111, så kan vi snakke mere om det, hvis du har mod på det.

Pas nu godt på dig selv. 

Kærlig hilsen fra BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat