Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskelse og kærligehd…

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige 14 år,Mange tak for dit brev, hvor du spørger, om der er noget galt med dig, og hvorfor du vælger de forkerte fyre. Sikke et flot langt brev du har skrevet, om de kærester du har haft. Det virker på mig, som om de alle har betydet noget for dig på hver deres måde – og de fleste er du faktisk venner med. Når man er i din alder, er det helt normalt at forelske sig i mange forskellige – nogen bliver man kæreste med, og andre er man bare venner med. Forelskelser i din alder kan vare længe og nogen gange kort tid.Det er som regel svært at vide, hvad det er, der gør, at man bliver så glad for en person, at man har lyst til at være kærester. Derfor tænker jeg også, at den fyr som du vælger på et givent tidspunkt, er den helt rigtige. Når du ikke længere ønsker at være kæreste med ham (eller efter han har slået op), kan du jo altid skifte mening. Det er som regel lettere at komme sig over en forelskelse, hvis man kan finde nogle ting ved den anden, som man synes, der er forkerte… Jeg har meget svært ved at svare på, hvad der kan være galt med dig – hvem er det der siger, at der er noget galt med dig? Dig selv? Nogen gange, når der bliver slået op, kan følelsen af "ikke at være god nok" komme til at fylde for meget, især hvis man er den, der bliver forladt. Jeg kan ikke vide det, men jeg tror måske, at det er sådan, at du har det lige nu..?

Måske kunne det være godt for dig at tale med en voksen om de følelser og tanker, som du går med..? Mange voksne kender til følelsen af at blive forladt og den sorg, som der kan være forbundet med at blive valgt fra, af en som man havde kær. Måske har du et nært familiemedlem som du kunne tale med – måske en af dine forældre, en moster, tante eller mormor? Det kan også være at du har en god veninde, der måske har oplevet noget lignende? Du er også velkommen til at ringe til BørneTelefonen på tlf. 116 111, eller skrive ind på UngeChatten, hvis du har brug for at tale med en anonym voksen. Kærlig hilsen BørneBrevkassen.

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat