Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskelse

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 10

Du er blevet forelsket i en dreng fra din klasse, som du har været kærester med før, men det endte skidt. Han kom til at gøre dig ked af det, da han slog op med dig. Derfor kan jeg godt forstå, at du synes det er svært at få ham spurgt nu.

Man kan sagtens blive forelsket i en, man har været kærester med før. Men det er vigtigt, at man ikke går tilbage til en fuser og risikerer at blive såret igen. Så måske skal du tænke tilbage på, hvorfor det var, han slog op med dig? Hvilken grund gav han dig? Og sagde han noget tarveligt?
Men det kan jo sagtens være, at du føler, han har ændret sig eller at grunden til, at han slog op ikke længere gælder? Måske I begge har ændret jer lidt? 
Hvis du tror på, at han har ændret sig og måske også kunne være forelsket i dig, så er det næste skridt at samle en masse mod så du kan få ham spurgt. - og det kan være svært. 

Men der er lidt forskellige muligheder: 
1. Du kan samle mod og spørge ham en dag i skolen eller klubben, hvor I er alene. 
2. Du kan sende ham en besked eller skrive et ægte kærestebrev
3. Du kan også få en veninde til at spørge ham for dig eller hun kan høre om, der er nogen af pigerne i klassen han er vild med?
4. Du kan også se tiden an og finde ud af, om han mon er forelsket i dig. Brug lidt tid med ham, lær ham bedre at kende, spørg ham om I skal lave noget sammen efter skole.
Hvis så du så efter lidt tid har en følelse af, at han også er forelsket i dig, så kan du jo spørge ham om I skal være kærester igen. 

Den sidste måde - altså den med at se tiden an - er nok den bedste, hvis man du ikke er helt sikker på om han også er forelsket i dig.  
Uanset hvad du vælger er der en mulighed for at han siger nej, men sådan er det med kærlighed - man er nødt til at være modig og satse for ellers kommer man ingen vegne. 

Kærlig hilsen
BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat