Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskelse

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære 13-årige pige,

Tak for dit brev. Jeg kan godt forstå, at det kan være frustrerende ikke at være forelsket - både fordi alle dine veninder er det og fordi det, ofte i hvert fald, er dejligt at være.

Det er jo desværre bare sådan, at man ikke kan tvinge sig selv til at blive vild med nogen. For nogle, tager det lidt længere tid at forelske sig. Og det er der ikke noget i vejen med. Så kan det ofte hjælpe, hvis man bruger tid sammen og lærer hinanden at kende. Så selvom man ikke lige umiddelbart tænkte, at personen var interessant, så bliver man måske mere glad for ham/hende, og pludselig en dag er man forelsket.

Der er ikke én opskrift på forelskelse, som er den samme for alle. 

Du skriver, at du gerne vil have en flirt, som bor tæt på dig. Igen, vil jeg sige til dig, at det jo ikke er noget man kan styre. Sådan er det desværre med den slags.

Men måske kunne det være sjovt, at begynde til noget aktivitet efter skole, hvor du får mulighed for at lære nogle andre unge at kende? Så er det nemlig nogen fra samme område som dig selv, og du kan lære dem at kende over længere tid.

Derudover så vil jeg bare sige, at det nok skal komme.

Jo ældre du bliver, jo flere mennesker møder du, og så er der større sandsynlighed for, at der pludselig er en, der er lidt sødere og mere spændende end de andre.

Jeg håber, at mit svar kunne hjælpe lidt, og ellers er du velkommen til at ringe ind til Børnetelefonen på 116 111.

Kærlig hilsen,

BørneTelefonen

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat