Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskelse?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 15 år

Tillykke med din forelskelse. Det er en fantastisk følelse, men kan også være svær hvis man er i tvivl om, om den er gengældt.

Når man er forelsket i nogen kan det være godt at gøre ting sammen – og så er det jo super, I går til badminton sammen. Noget af det svære i en forelskelse er, at åbne op for den anden og stille fortælle hvordan man føler.

Når du skriver så flot til os, kan jeg jo se du er god til at sætte ord på dine tanker og følelser, så måske kan du begynde med at sætte ord på noget af det samme overfor ham. Det kan være du kan fortælle ham, at du har savnet ham eller at du altid bliver glad for at se ham.

En forelskelse er lidt som at danse, det handler om at lave et lille træk og så se, om den anden følger med. Så lave et andet, og mærke den anden parts reaktion. Stille og roligt kan du så åbne mere op, hvis du føler på ham, at han også åbner sig eller er positivt stemt overfor det du siger. På den måde kan du også mærke efter, om I begge går ind i ‘dansen’.

Hvis I så bliver kærester, så har I jo heldigvis allerede en fælles hobby i jeres badminton og en del at tale om – og I finder stensikkert flere ting I synes er fede at lave.

Når du skriver om din veninde forstår jeg på dig, at du både er nervøs for om, du kan stole på hende, men måske også om hun også har et crush på ham. Når du har skrevet så flot et brev til os, så får det mig til at tænke, at du godt kan sætte ord på dine følelser. Ville du kunne fortælle hende det?

Du siger, hun synes I er cute, måske du kunne tale med din veninde om, hvordan han får dig til at føle. Det kan både være hun har nogle gode idéer, det kan også være med til at I får talt om, at du er forelsket.

Du er altid velkommen til at kontakte os, enten på skrift eller på telefon 116111. Udover det kan det være du har gavn af at chatte med PrivatSnak fra Sex og Samfund, hvor du anonymt kan dele dine tanker med andre unge og få råd.

Held og lykke med ‘dansen’

Kærlig Hilsen

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat