Brev

Forelskelse❤️

Hej jeg er en pige på 12 år

Jeg vil gerne have en kæreste men der er ikke nogle lækre drenge på min årgang/skole. Måske har i nogle ideer til nogle steder hvor jeg kan møde nogle lækre drenge fx på datingsider eller cafeer eller sådan noget?

Pige, 12 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 12.

Mange tak for dit brev og gode spørgsmål. Jeg kan godt forstå, at det kan være svært at vide, hvor man skal finde de lækre drenge. Måske mine ideer kan hjælpe dig på vej.

Fritids-interesse/sport: Mit første bud er at starte til en fritidsinteresse. Måske er du glad for at synge, male, spille håndbold, svømme, ride eller noget helt andet? Disse steder kan være gode at møde både piger og drenge. Måske er der en sød og lækker en at finde her?

Klub/fritidshjem: Måske går du allerde i klub eller på et fritidshjem? Eller måske kan du starte i et? Ihvertfald er der også drenge sådanne steder. Klubber har også ofte sjove aktiviteter, så man kan lære hinanden godt at kende. Og så er det jo en fordel, at man kan bruge mange timer sammen i hyggelige rammer.

Gennem veninder eller venner: Det kan være en ide at høre sin veninder eller venner, om de kender en sød dreng. På den måde er det en, som du ikke kender i forvejen. Hvis de kender en, så kan du sende en snap eller besked til drengen, og se om han er noget for dig.

Jeg håber meget, at du kan bruge mit svar. Jeg sender dig HER et link til BørneTelefonens hjemmeside. Du kan læse mere om kærlighed, det at score og andre ting.

Du er altid meget velkommen til at skrive eller ringe på 116111, hvis du skulle have lyst til en snak. Held og lykke med det!

Kærlig hilsen BørneTelefonen.

 

 

 

 

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat