Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

For tidligt

Hej!

Jeg er en 15 årig pige, som i snart 3 måneder har haft noget kørende med den her dreng, som gik i min parallelklasse igennem hele folkeskolen, hvilket vi dog ikke gør længere, da vi begge efter sommerferien skal starte på henholdsvis gymnasie og handelsskole.

Første gang vi fik noget kørende var i påskeferien i år, hvor vi kun tidligere har snakket en smule til nogle fester og så videre. Han har egentlig ikke været en person i min omgangskreds, så jeg vil ikke sige, at jeg har kendt ham særlig længe.

Men jeg ved, at vi begge ligesom holder sig til hinanden kun, men jeg er sådan lidt i tvivl om, det er for tidligt at starte på noget seriøst. Jeg vil jo ikke rushe ind i noget for hurtigt og så lade det hele falde fra hinanden, men jeg har det på fornemmelsen, at der ikke vil gå længe før, at emnet kommer op imellem os.

Så jeg vil egentlig bare høre, om det for tidligt at komme sammen efter tre måneders tid?

Mvh anonym bruger

Pige, 15 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 15 år.

Hvor er det bare dejligt, at du har mødt en sød fyr. Endda én, som du har lært at kende over længere tid.

Det lyder som om, at du er en omsorgsfuld og betænksom pige, der tænker meget over, om det du gør, er det rigtige.
Lige nu, står I begge over for en tid, hvor der sker en masse nyt, med gymnasie og handelsskole. Og det kan også give én følelsen af, at man skal træffe de rigtige valg for en selv, inden man begynder på et nyt kapitel. Er det noget, du kan genkende?

Det er slet ikke for tidligt, at komme sammen efter tre måneders tid. Jeg synes, at det lyder som om, at I har brugt lang tid på, at lære hinanden at kende. Så måske er det et rigtig godt tidspunkt, at springe ud i det på.

Du skriver, at du er bange for, at det hele falder fra hinanden. Jeg bliver nysgerrig på, hvorfor du mon tænker det? Er der nogen tegn på, at det vil ske? Du kan måske snakke med ham, om det som du er bange for?

Det er jo altid sådan med kærlighed, at man satser lidt, når man bliver kærester. Nogle gange er man kærester længe, nogle gange ikke. Det finder man ud af hen ad vejen. Og selvfølgelig kan det gøre ondt, hvis det ikke holder. Man kan nok ikke sikre sig 100% ift. om kærligheden holder eller ej. Men man kan øve sig i at tale sammen om det, hvis det fylder meget. Det kan også være noget, som man taler med en veninde eller noget familie om.

Jeg håber, at du har fået svar, på det du spurgte om. Jeg ønsker dig al mulig held og lykke - både i kærligheden og med det nye kapitel efter sommerferien.

De bedste hilsner

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat