Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

For genert

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 13 år

Det er dejligt at høre, at du er forelsket i en rigtig sød dreng fra din klasse. Forelskelse er rigtig skønt og samtidig kan det være rigtig besværligt, især når man som dig er i tvivl om den andens følelser.

Når jeg læser dit brev tænker jeg, at der er flere tegn på, at drengen også er glad for dig. Og mange af dine klassekammerater synes også, at de kan se det.

Og alligevel er du selvfølgelig i tvivl, for man kan aldrig være helt sikker, når man ikke har snakket om det, og det kan være rigtig svært, når man som du er genert.

Men jeg synes, du kan vælge imellem at blive ved med at være usikker eller at tage chancen og spørge ham.

Hvis du vælger at overvinde din generthed og spørge ham, kunne du måske starte med at sende en sms til ham og spørge om I skal lave en eller anden ting sammen, f.eks. spille et spil, lave noget sport, lave nogle lektier sammen eller noget helt andet, som du tror I kan være fælles om. På den måde kan du nok finde ud af, om han også er glad for dig, uden at du behøver at afsløre din forelskelse i første omgang.

Hvis du beslutter dig for det, tror jeg, du vil være stolt over dig selv, fordi du overvandt din generthed.

Kærlig hilsen fra BørneBrevkassen

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat