Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

For gammel?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære du

Hvor er det dejligt, at du har fundet en, som du rigtig godt kan lide og det er sejt, at I allerede har fået talt om, at han vil respektere dine grænser – det er også vigtigt. I det her brev vil jeg skrive og stille forskellige spørgsmål om jeres aldersforskel, og jeg håber, det kan hjælpe dig lidt på vej.

Der sker rigtig meget fra man er 15 til 20 år. Du skal fx stoppe på efterskole og formentlig starte på en ungdomsuddannelse, hvor der ofte sker mange ting i ens liv – både socialt og personligt. Mange på 20 år begynder at flytte hjemmefra og er måske startet på en ny uddannelse eller job. Det kan derfor være en periode, hvor I begge to vil opleve mange forskellige ting. Det kan være, at det vil gøre, at aldersforskellen føles for stor, men det kan også være, at det ikke kommer til at være et problem. Hvorvidt aldersforskellen er for stor, kan derfor også afhænge af, hvor I befinder jer i jeres liv. En mulighed kan være, at du ser tiden an og ser, hvor det hele bærer hen. Så kan du også mærke, om de samme følelser er i spil, når I ses. Hvad tænker du om det?

Måske har dine veninder gode råd til, hvordan du skal håndtere det eller høre hvad de tænker om jers aldersforskel. Du kan også vende det om og overveje, hvad du ville sige til en af dine veninder, hvis hun var i din situation? En videre overvejelse er, om din bror mon ved, at I flirter og hvordan du vil fortælle ham om det, hvis det bliver til mere?

At flirte og kunne lide en, kan sætte et væld af følelser og tanker i gang, blandt andet, hvad andre mon tænker om den man lige netop er blevet forelsket i? Tænker du skal give det tid, mærke godt efter og se hvad der sker når I mødes? 

Ønsker dig held og lykke med kærligheden

Mange hilsner BørneTelefonen.

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat