Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Første kys?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng

Din far har meget ret med de 20 sekunder. Du fortæller, at pigen har kysset med to andre - det kan da være en fordel. Så ved hun lidt om, hvordan man kysser. Det håber jeg kan hjælpe dig til at få lidt mere ro på. Du kan jo lave en aftale med hende. Prøv at skrive til hende om I skal mødes, gå en tur i bio eller hvad du lige synes passer til jer?

Det første kys man giver til en, man er forelsket i eller vild med, er altid lidt nervepirrende, spændende og også dejlige følelser. Hvis man nu siger til sig selv, at det første kys er et let kys på kinden eller på læberne (altså ikke tungekys), så er det noget nemmere at give sit første kys. 

Det er ofte et kys, der bliver givet lige når man er på vej til at sige farvel til hinanden. Det kan føles lidt akavet og dejligt på samme tid. 

Mange bruger lidt tid til at rykke nærmere hinanden, sidde eller stå tæt, holde lidt i hånden - det er svært at sige om man skal stå op eller sidde ned. Det kommer meget an på, hvordan det er bedst for jer i den situation. Men det er som regel en god ide at lægge hovedet lidt på skrå, især hvis det er tungekys.

Vi har lavet et kysseskole med gode råd til at kysse. Måske kan du få flere idéer her: https://bornetelefonen.dk/kysseskolen

Held og lykke med det

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat