Brev

Føler trang til at hjælpe mit crush

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 17 år

Du lyder som en rigtig fin fyr, der gerne vil hjælpe en pige fra din klasse med et selvtillidsboost. At du så samtidig har et crush på hende, tænker jeg da ikke er en ulempe. Det kan føles rart at vide, der er en fyr, der godt kan lide en.

Jeg vil foreslå, at du viser hende, at du synes godt om hende. Det kan være ved at sende hende et smil og få øjenkontakt, snakke med hende, måske om noget fagligt eller hvis du ve,d hun interesserer sig for noget bestemt, så spørg ind. Giv hende gerne komplimenter, fortæl hende, hun er sød, dygtig, ser godt ud...

På sigt kan du måske spørge, om I skal gå en tur i biografen, eller mødes hjemme hos en af jer, hvor der måske også kommer andre af jeres klassekammerater. Det kan være en god måde til at styrke fællesskabet i klassen, og samtidig til at lære pigen bedre at kende. Måske I kan udveksle telefonnumre, så I kan skrive lidt sammen? Nogen gange er det lettere skriftligt at fortælle, hvad man har på hjerte.

Det, at mærke at en fyr er glad for en og viser det, tænker jeg er en fin måde at skabe kontakt. Det kan være med til at øge selvtilliden, at man bliver holdt af. Og hvem ved, måske hun også synes om dig, ja, så er det en win-win situation.

Kærlig hilsen BørneTelefonen.

 

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat