Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

flirts over sociale medier, bekendte i virkeligheden.

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære Pige på 13 år
Hvor er det skønt, at I har et godt og tæt venskab. Det er ret unikt, at I har lært hinanden at kende rigtig godt, inden I (på et tidspunkt) begynder at snakke sammen. 

Jeg kan godt forstå, at du synes, at det er lidt akavet, at I stadig ikke har snakket sammen. Derfor er det super sejt, at du allerede har gjort dig så mange fine tanker om, hvordan du kommer til at snakke med ham. Det er så fint, at du ikke vil presse ham – og derfor har forsøgt at gå stille og roligt frem. Jeg synes, det var en rigtig god ide, at du sendte ham en video.

Af en eller anden grund har drengen dog ikke sendt en video tilbage til dig. Derfor bliver du nu i tvivl, om du bare skal droppe det hele. Men I har jo noget specielt sammen – så jeg tænker, det er værd at kæmpe for at få det til at lykkes.

Du foreslår selv, at du fortæller ham, hvordan du har det. Det, synes jeg, er en god ide. Du kunne jo skrive til ham, at du super gerne vil snakke med ham og derfor har tænkt dig at ringe til ham – om det er ok, for ham? Hvis han afviser det, kan du spørge ham hvorfor. Måske er der en god grund – måske er han meget genert? 

Du kunne også gå hen til ham en dag, du møder ham i skolen. Du behøver ikke tale længe med ham – bare sige hej eller spørge ham om et eller andet, fx hvor han har købt sin fede jakke/bluse/eller noget andet, der ikke er svært at snakke om. 

Jeg synes, du virker som en virkelig betænksom pige, der er villig til at gå langsomt frem, så din ven kan føle sig tryg. Men samtidig er du også modig nok til at være den, der tager det første skridt til, at I lærer hinanden at kende i virkeligheden. Jeg synes derfor, at drengen er virkelig heldig at have en så sød veninde som dig.

Held og lykke og de kærligste hilsner

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat