Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Flirt

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 15 år.

Jeg kan godt forstå det gør dig frustreret, når man er glad for en pige, men ikke ved hvad man skal gøre.

Det at I allerede er gang i en flirt over snapchat, er en god start. Det viser jo også, at din veninde er interesseret.

Din veninde siger, at du skal vise mere af dig selv. Hvis hun mener, at du fysisk skal vise mere af dig selv - tage noget tøj af? Så mener jeg ikke, at du skal gå med på det!

Hvis hun mener, at du skal vise mere, at du kan lide hende - så har jeg et par idéer. Samtidig vil jeg også sige, at måske skal hun også selv mere på banen. I er jo to i dette.

For at vise hende hvem du er, kunne det måske være en ide, at I møde og måske tager en tur i biografen. Så er det kun jer to, og det kunne jo være muligt at have øjenkontakt eller holde lidt i hånden, men I ser filmen.

Du kunne også invitere hende til en gå-tur, måske en lille picnic med lidt at spise og drikke. Eller måske mødes hjemme hos en af jer eller en på café. Der er måske nogle steder i nærheden, du synes er oplagte til at I kan vise hinanden, at I godt kan lide hinanden?

Det at lære hinanden at kende kan nogen gange være nemmere, hvis man har nogle fælles oplevelser sammen. For så har man noget man kan snakke om.

Det kunne være en idé at kigge på vores gode råd her: https://bornetelefonen.dk/tema/forelskelse 

Jeg håber, mine idéer har givet dig mod på at du og din veninde kan lære hinanden mere at kende. Hun lyder til at betyde meget for dig.

Nogen gange skal man bare kaste sig ud i det. 

At du skriver herind viser jo, at du vil det rigtig meget. Det skulle din veninde bare vide. Så ville hun da slet ikke være i tvivl om, hvad hun betyder for dig.

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat