Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

ex-kæreste

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 15 år

 At være forelsket og være genert kan være rigtig hårdt, jeg syntes, det er mega modigt at du skriver til ham.

Du skriver at I begge er generte og at det irriterer dig, at du ikke tør sige til ham, hvordan du har det - ansigt til ansigt. Det virker som om det er lidt nemmere for dig at skrive dine følelser til ham, end at sige det direkte til hans ansigt, og det er helt normalt. Og det er lige så normalt slet ikke at kunne finde ordene og vide hvordan man skal reagere. Men selvom det er normalt og mange har det sådan, så kan jeg godt følge dig i at det er rigtig irriterende.

Kunne det tænkes at det er lige så svært for ham at snakke med dig om hvordan han har det? Jeg kan forstå at han ikke rigtig svarer, når du skriver til ham. Måske ved han simpelthen ikke hvordan han skal svare, det kan også være han er bange for, at du bliver ked af det? Det kan føles rigtig hårdt, og man kan blive meget ked af det, hvis ens følelser ikke er gengældt.

Et forslag kunne være at skrive et sidste brev/besked til ham, hvor du fortæller ham om dine følelser, og at du gerne vil komme sammen igen? Så kunne du skal skrive til ham; at dette er sidste besked fra dig og at du gerne hører fra ham, om han er interesseret i at være venner og måske kærester, inden en bestemt dato (det kunne være en uge).

Hvis du ikke hører fra ham inden denne dato ved du, at han ikke er interesseret i at komme sammen. Ved at give ham en dato, giver du også dig selv en dato, jeg tror nemlig at du holder dig selv fast i ønsket om at komme sammen med ham.  Det gør at du hele tiden savner ham og er ked af det.

Kærlighed er ikke altid let, men jeg er sikker på, at du nok skal finde en sød og dejlig kæreste.

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat