Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

er vild med venindes tvilling bror som også er min ven

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære Pige

Det lyder som om, at kærligheden har ramt dig. Hvor er det bare dejligt for dig – selvom der nogle gange godt kan følge bekymringer med. Ligesom du oplever med din veninde og hendes tvillingebror.

Du spørger, om du gerne må kunne lide ham, når du er venner med hende også. Det synes jeg helt klart godt, at du må. Man kan ikke bare lige selv styre, hvem man bliver forelsket i. Selvom din veninde ikke bryder sig om, at andre piger er vilde med hendes bror, så er det jo faktisk ikke hende, der bestemmer over ham eller andre. Derfor tænker jeg også, at du da skal få fortalt din ven, at du er vild med ham. Tænk hvis han også er vild med dig – det ville da være så dejligt.

Du spørger også om, om du skal fortælle din veninde, at du kan lide hendes bror. Det synes jeg er rigtig fint og sødt tænkt af dig. Fordi selvom hun ikke skal bestemme over ham, så vil hun nok sætte pris på, at du fortæller hende om dine følelser, som veninde. Så hører hun det først fra dig, som er hendes gode veninde i stedet for at få det at vide af nogle helt andre. Du kan for eksempel sige til hende, at du virkelig godt kan lide hendes bror, og at du enten har fortalt ham det eller vil fortælle ham det. Hvis hun ikke kan lide det, så kan du måske spørge hende om, hvorfor hun ikke kan lide det. Så kan I nemlig få snakket om det, som gør det lidt svært. Du kan også fortælle hende, at du jo har været venner med ham i 4 år, og at du rigtig godt kan lide ham, som han er. Mon ikke hun gerne vil have, at hendes bror skal have en kæreste, som er sød ved ham, som du er?

Jeg får sådan lyst til at fortælle dig, at jeg synes, at du virker som en rigtig god veninde fordi, du tænker over, hvordan din veninde har det med det hele. Jeg tænker, at din ven og veninde er ret heldige at have dig som veninde. Jeg håber, at du har mod på at følge nogle af mine råd. Jeg er sikker på, at du nok skal få klaret situationen rigtig godt.

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat