Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er vild med min bedste ven

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

 Kære 13-årige pige

Jeg tror, vi er mange, som kender der der med at blive vild med en ven. I udgangspunktet er det jo også ret klogt at få et crush på én person, man VED er sød og dejlig, og ikke en eller anden fremmed, som måske er en skovl, når man lærer dem at kende.

Det er ærgerligt, at man ikke kan tvinge folk til at blive vild med én, når nu det kunne blive så godt. Men din gode ven er et andet sted, og det bliver du nok nødt til at se i øjnene. Jeg fornemmer på dit brev, at han ser dig som en nær ven, og ikke har de store romantiske tanker om dig. Sådan er det, og desværre kan det ikke bare ændres, hvor meget du end tænker på det. Du må kigge efter andre drenge, hvis du gerne vil opleve gensidig forelskelse, tror jeg. Og så nyde, at du har en god drengeven.

Lige et godt råd til sidst: Lad være at sende frække billeder til nogen. BørneTelefonen oplever rigtig mange børn og unge komme så galt afsted med det. Deres nudes eller andre private fotos bliver pludselig delt rundt til hele skolen, og kan aldrig trækkes tilbage igen. Huskereglen er: Send kun fotos, som du også kunne have vist din mor.

Kærlig hilsen fra BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat