Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er vild med en, der har kæreste på

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære B....
Tak for dit brev. Når du får mit svar, så er det jo efterhånden længe siden, at du skulle mødes med K....., så måske har tingene løst sig selv- hvilket de jo nogle gange gør, hvis man er heldig... 

Jeg skriver alligevel et svar til dig, som du måske kan blive inspireret af, hvis du stadig går rundt og er i tvivl om, hvordan du skal forholde dig til K......

Jeg kan godt forstå, hvis du har følt, at du var i lidt af et dilemma. Det er jo vildt smigrende, når en totalt lækker fyr viser en opmærksomhed. Når man så oven i købet også har følelser for ham, kan det godt være svært at holde hovedet koldt og gøre det, som man måske i andre situationer ville råde sine veninder til...

Nu ved jeg jo ikke, hvordan jeres møde gik, men hvis han virkede til at være mere end almindeligt venskabeligt interesseret i dig, så er det måske blevet tid til, at du forsøger at presse dig selv lidt, og får spurgt ham mere direkte, hvad han tænker om jeres forhold..?  (Så du forhåbentlig kan få en afklaring og dermed også blive mere klar på, hvordan du så skal forholde dig...) Tror du, du har mod på det?

Når jeg skriver, at du skal forsøge at være mere direkte, så kunne det fx. være, at du sagde/ skrev til ham, at du går og er lidt forvirret over de signaler, han sender dig. At du synes, han flirter lidt med dig, men alligevel holder lidt distance..? Måske kunne du også sige/ skrive, at du i noget tid har været vild med ham, men at du ikke har villet sige det, fordi du har hørt, at han har en kæreste..? Vil det mon være realistisk for dig..?

Det kan også tit være en fordel at tale/ skrive direkte med en rådgiver, så hvis du har brug for flere forslag/ mere input, så er du meget velkommen til at ringe til BørneTelefonen, der også er for unge. Eller til at logge på UngeChatten her på hjemmesiden...

Krydser fingre for dig...
Kh BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat