Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jet god nok til ham?.. ):

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 12 år

Hvor er det dejligt at du har et crush.
Du skriver at du gerne vil have hjælp til, hvordan du kan få ham til at kunne lide dig og hvordan du kan snakke til ham.

Kærlighed og forelskelse er noget, der kan opstå mellem to mennesker og ofte ud af det blå. Men en god start vil da helt sikkert være, at du prøver at komme i kontakt med ham.
Du skriver, at I kigger hinanden i øjnene når I går forbi hinanden. Hvad med at starte der med at sige ’hej’? Mon ikke han siger hej igen?
Du kan også prøve at starte med at smile til ham, når I går forbi hinanden og se om han ikke smiler igen? Og hvis han smiler igen eller siger ’hej’, så prøv at samle mod til at spørge ham om noget.

Det kunne fx være noget med skolen? Du kan også rose noget af det tøj han har på? Eller spørge ham om hjælp til et eller andet? Måske noget med din mobil? Men det kan også være, du selv har noget, du vil spørge ham om? Noget du godt gad at vide om ham? Eller du kunne stille ham et sjovt spørgsmål eller en gåde? Eller et dilemma: dit hus brænder og du er den eneste, der er vågen: hvem vil du vække eller redde først og hvorfor?

Men der er dog en ting, der kan få en betydning for det hele. Du er 12 og han er 15 måske endda 16. Det har stor betydning. Altså at de 3 - 4 år, der er mellem jer, er en for stor forskel. Dette kan være en forklaring, hvis han ikke reagerer på dine kontakt-forsøg. Det har intet med dig at gøre, men nærmere den aldersforskel, der er mellem jer. Den betyder rigtig meget i den alder I har. Der er forskel på, hvordan man er kærester når man er 15-16 år og når man er 12 år. Det kan være at man kysser meget intenst og måske har sex, når man er 15-16 år. 
 

Hvis han ikke virker interesseret, så er har det ikke noget med dig at gøre. Du må aldrig tvivle på om du er god nok. Kærlighed og forelskelse er noget vi ikke kan styre, men det må aldrig få dig til at føle, du ikke er god nok. Hvis nogen giver dig den følelse, så er de ikke gode nok til dig.

Kærlige Hilsener

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat