Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg kun interessant i weekenderne?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 16 år

Mange tak for dit brev. Hvor beskriver du flot din situation, og hvordan du har det lige nu.

At være kæreste med én, der bor langt væk kan være rigtig udfordrende, og følelsen af at blive afvist og kun være interessant i weekenderne, er bestemt ikke sjov. Derfor forstår jeg godt, at du synes, det kan være svært at være dig lige nu.

Først og fremmest vil jeg rose dig for allerede at have forsøgt at snakke med din kæreste om det. Det fortæller mig, at du er en pige med handlekraft og stort mod.

Jeg tænker på, om det måske kunne være en idé at tage en snak med ham igen, hvor du tydeligt understreger over for ham, at det betyder enormt meget for dig, at I er i mere kontakt med hinanden i løbet af hverdagene. Måske er han slet ikke klar over, at det går dig så meget på, at du faktisk overvejer at sige stop.

Hvis du føler, at du allerede har understreget nok gange overfor ham, hvor meget det egentlig går dig på, så kan det måske være, du skal overveje, om han så virkelig er den, du gerne vil være kæreste med. Hvis han ikke har nogen intentioner om at ændre sig, skal du måske gøre op med dig selv, om det er noget, du kan leve med? Man kan forsøge nok så meget på at ændre end anden, men hvis ikke den anden ser et behov for det, er der ofte ikke så meget man kan stille op. Jeg forstår godt, hvis du synes, det er svært at sige stop, men hvis dit forhold faktisk gør dig mere ked af det end glad, er det måske ikke det værd? Du fortjener en kæreste, som værdsætter dig, og som er villig til også at imødekomme dine behov for kontakt og nærvær – husk det.

Du skriver og spørger, om det kan være rigtigt, at I simpelthen kender hinanden for godt til, at der er noget at skrive om. Det kan jo sagtens være, at det er sådan, din kæreste har det, og at han ikke skriver til dig i løbet af dagen, behøver ikke nødvendigvis være et tegn på, at han ikke gerne vil være kæreste med dig. Og det er måske også vigtigt at huske på, at der ikke er noget, der er mere normalt end andet eller at et godt forhold skal indebære, at man er i kontakt med hinanden ofte. Spørgsmålet er bare, om du kan acceptere, at I ikke er i kontakt så meget, som du ønsker.

Det kunne måske også hjælpe dig at tale med andre om dine tanker og følelser? Måske har du en god veninde, som du føler dig tryg ved at tale med, eller måske kender du en, der ved, hvordan det er at have et langdistanceforhold, og som derfor kan forstå, hvordan du går og har det. Du vil måske også kunne få noget ud af at læse ’gode råd om kærlighed’ og andre der har skrevet ind om kærlighed.

Du har allerede vist et stort mod ved at skrive herind. Det håber jeg, at du kan bruge til at få talt med din kæreste igen eller dele dine tanker og følelser med andre.

Kærlig Hilsen BørneTelefonen

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat