Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg forelsket?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 14 år

Tak for dit brev. Ja det lyder som om, at du er ramt af amors pil, kærlighed ved første blik - forelskelse! Dejligt for dig!

Det er ganske naturligt, at man kigger/leder efter den, man er forelsket i, og at man får en "afhængigheds-følelse".
Man vil bare gerne være i nærheden af den, man er forelsket i!

Du spørger om det ville være forkert at være kærester med hende, når hun går et klassetrin under dig - og når du er et par år ældre. Det tænker jeg er helt naturligt. Piger modnes ofte hurtigere end drenge, så det er ikke unaturligt, at de finder sammen med en dreng, der er et par år ældre...

Så det lyder som om, at du skal til at fatte mod til at tage kontakt til hende, og måske du allerede har gjort det på nuværende tidspunkt..?

Pøj pøj med det!

Varme hilsner fra BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat