Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er han interesseret?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 15 år

Hvor er det dejligt at høre, du mødte en du kan lide. 

Det kan være svært at blive helt sikker på, hvordan han egentlig har det med dig. Det kan være svært, når I ikke rigtigt får talt om det. Det kan også være svært at opfatte præcist, når I allermest snapper til hinanden. Man risikerer at opfatte forskellige signaler forkert og mistolker det, den anden gør. Er der noget i jeres små samtaler, der viser at han også vild med dig?

Jeg synes du var inde på noget rigtig godt i dit brev - nemlig at fortælle ham, at du godt kan lide ham. Hvad er det værste der kunne ske? Han har jo allerede kysset med dig, og skriver med dig på snapchat hver dag. Så han viser at han vil have kontakt med dig på snap. Du skriver, at I ikke har fælles venner, så den eneste måde at finde ud af, hvordan han har det er at være ærlig, måske er han bare lidt genert og usikker på, hvad han skal sige. Måske skal du satse lidt og spørge ham. Måske kan I mødes en dag, hvis I begge har mod på det. 

Måske kan du snakke med en veninde eller en søskende om det, som kender dig og kan se det lidt ude fra?

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat