Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er ham jeg er FORELSKET i BØSSE?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 14 år

Tak for dit brev hvor du fortæller om at du er forelsket i en dreng, som nogen siger, er ”gay” og ikke ved hvad du skal gøre.

Om ham drengen du er forelsket i rent faktisk er homoseksuel, er svært at sige? Jeg tænker, at det nogle gange kan være noget som drenge kalder hinanden lidt for sjov, eller hvis der er en de er misundelige på. Desuden tror jeg også, at det er de færreste som allerede som 14 årige ved, om de er til det ene køn eller det andet. Så hvis du er vild med ham, så synes jeg da at du skal ”gå efter ham”

Du fortæller i dit brev, at han er rigtig klog og god i skolen, så måske det kunne være en mulighed, at spørge ham om der er nogle lektier han kan hjælpe dig med, hvad tænker du om den idé? Du kunne måske også finde ud af hvad han laver i sin fritid, og så snakke med ham om det, eller hvis du nu ved at han for eksempel spiller fodbold, så ”tilfældigvis” komme forbi der hvor han træner. Tror du at det kunne være en mulighed?

Du fortæller også i dit brev, at du er god til at snakke med dine drenge venner, men at det er svært for dig, når det er en du er forelsket i. Jeg ved at det er svært, men måske du kunne prøve at tage en dyb indånding, og så bare forestille dig, at han bare er en af dine drenge venner når du skal snakke med ham.Det kunne også være, at du kunne snakke med dine drenge venner om hvordan de gerne vil scores? Du behøver jo ikke fortælle, at det er fordi du gerne selv vil score ham drengen. Du kan for eksempel bare fortælle, at det var noget dig og en veninde kom til at snakke om eller at det er noget du har læst om i et tøseblad.

Hvis du har lyst, er du altid velkommen til at ringe ind til BørneTelefonen eller SMS’e på 116 111

De bedste hilsner

BørneBrevkassen

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat