Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er forviret

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 14

Tak for dit brev! Jeg kan godt forstå, at du er en smule forvirret over hans opførsel.

Til at starte med vil jeg gerne rose dig for at have fortalt ham, at du er vild med ham! Det kræver mod at turde at "springe ud i det" med chance for, at man bliver afvist.

Det lyder det som om, at han har et godt øje til dig med tanke på, at han også flirter med dig, og at han har "kigget" efter dig, mens du var syg.
Når det så er sagt, så har han en kæreste - som du desværre ikke har haft kendskab til. Selvom dette er tilfældet - kan han jo godt synes du er sød og dejlig.

Måske han er glad for 2 piger på én gang... Måske ikke... Den eneste der kan svare dig på dét - er ham selv!

Så måske du igen har mod på at skrive til ham og spørge ham?

Skulle du have behov for at vende situationen yderligere, skal du være velkommen til at ringe til BørneTelefonen på 116 111 - det er gratis, og du behøver ikke fortælle, hvem du er!

Pøj pøj med det!

Kærlig hilsen fra BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat