Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er forelsket i min eks kæreste.

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 14 år.
 
Tak for dit brev til BørneBrevkassen, det er godt du har skrevet hertil når du er så meget i tvivl. Jeg kan godt forstå, at det må havde været et kæmpe chok for dig, at han har fortalt dig de ting. Måske både fordi pigerne var noget ældre end I er og fordi det har såret dig.
 
Det må være rigtig svært for dig, når du stadig er vild med ham. Specielt når i går på samme skole og startede med at være venner. Du fortæller at du har prøvet at tale med en veninde, men at hun ikke rigtig forstod dig.

Du har jo skrevet et godt brev til os i brevkassen. Kan du måske bruge - at du er god til at skrive? Var det en mulighed, at du lavede en liste med plusting til at du spørge ham? Derefter en liste med minus ting, der fortæller, du ikke skal spørge ham? Resultatet kan måske give dig et vink om, hvad du selv inderst inde føler er det rigtige.
 
Jeg tænker på, om du har talt med ham, eller om I er uvenner. Kan du fornemme hvordan han har det overfor dig, han savner dig måske.?

Jeg har svært ved at læse om, han var sammen med de andre imens i var kærester, eller om han bare fortalte dig, at det var noget han have gjort engang. Jeg tænker trods alt, at det viser at han er ærlig over for dig, uanset at det har såret dig. (Med mindre du tror, han kan have sagt det for at vise sig/ prale - og at det slet ikke var rigtigt..?)
  
Kunne du til en start tale med ham bare som venner, også efterhånden mærke efter indeni hvad det rigtige er for dig.
Måske har du brug for at tale om hvordan du har det, også selv om du ikke har lyst til at tale med dine forældre eller en lærer. Kunne det være en løsning for dig, at tale med en rådgiver inde på BørneTelefonen. Du kan prøve at ringe dertil på 116 111, det er gratis at ringe dertil.
 
Mange kærlige hilsner
BørneBrevkassen.

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat