Brev

Er forelsket i en pige fra min klasse.

Hej
Jeg er en dreng på 13 år, jeg har et lille problem. Jeg er forelsket i en pige i min klasse, og hun kan også godt lide mig.

Men ved ikke hvordan jeg skal spørge hende om kærester?

Dreng, 13 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 13 år,

Hvor er det dejligt, at du har fundet en, som du kan lide og endnu bedre – som også kan lide dig.

Du kan spørge på mange måder, men tænker at det bedste ville være, hvis du kunne få hende på tomandshånd. Måske kan du spørge, om hun har lyst til at lave noget efter skole? På den måde kan du spørge hende ansigt-til-ansigt. Hvis det bliver for svært, kan du også altid skrive en besked, men tænker det vil være bedst at gøre det, når I er sammen for at der ikke opstår misforståelser.

Nogle spørger direkte “vil du være kærester?” eller “er vi kærester nu?” mens andre er mere indirekte – kan fx være at spørge “har du lyst til en kæreste nu?”, men jeg tænker de fleste piger godt kan lide at man er direkte, så har du mod på det, ville det være fedt, hvis du bare spurgte hende direkte.

Jeg håber det kommer til at gå rigtig godt med at spørge!

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat