Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er forelsket

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 12 år.

Det lyder som om, du er forelsket i en rigtig sød og kærlig dreng - det virker han i hvert fald til at være, når han er sammen med dig. Det, du fortæller om ham viser, at han nok er vild med dig. Ellers tror jeg ikke, at han ville holde dig i hånden samt flette finger og kysse din hånd. Det kan godt være, du har hørt noget andet om ham, men det han viser dig, er meget kærligt - du må være noget helt særligt.

Der sker ikke noget ved, at I går stille og roligt frem i den uge, I skal være sammen. Nu ved du, at han godt kan lide dig allerede efter 2 dage, men måske har han også brug for at mærke, at du godt kan lide ham. Det kan du vise ved at smile tilbage til ham, holde øjenkontakten og tage imod hans søde ord.. Det skal det nok gå - han virker til at være modig og selvsikker nok til at tage noget initiativ. Du skal selvfølgelig mærke efter om det er ok med det. Ellers må du sige fra, hvis ikke synes om ham alligevel.

Nyd din forelskelse og jeres uge sammen her i sommer.

Mange hilsner fra BørneTelefonen

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat