Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det underligt eller normalt?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 12 år

Tak for dit brev – der slet ikke er kedeligt. Det fortæller tværtimod om noget, jeg ved, mange andre unge kan genkende. Det er nemlig slet ikke sjældent, at børn og unge ringer eller skriver til BørneTelefonen for at høre, om deres forhold til kæresten er normalt. 

Men faktisk så findes der slet ingen opskrift på, hvordan man er kærester. Som du selv skriver, så er din vens forhold helt anderledes end dit. Og det er et rigtig godt billede på, hvordan det egentlig er. Det er forskelligt, hvordan man gerne vil være kærester. Og det er derfor ikke unormalt, at man ikke har kysset hinanden eller ser hinanden så ofte, selv om man har været kærester længe. 

Men det lyder som om, du godt kunne tænke dig, at I var mere sammen? 

Du kunne derfor begynde at vise din kæreste det. Spørg hende fx om hun har lyst til at mødes en eftermiddag for fx at se film sammen. Du kan også høre hende, om I skal følges til et eller andet. Eller om hun har lyst til at få besøg snart. 

Du kan også fortælle hende direkte, hvordan du har det. Måske går hun med nogle af de samme tanker som dig. 

Mange unge har lyst til at kysse men synes, det er lidt svært at komme i gang. Derfor har vi lavet en ”kysseskole”. Klik på linket her https://bornetelefonen.dk/kysseskolen, så får du gode råd til, hvordan man kysser.

Jeg håber, du har fået mod på at vise din kæreste, hvordan du har det. Kun I to sammen kan finde ud af, hvordan I gerne vil være kærester. 
Hvis du synes, det er en god idé, kan du gå ind på Brevkassen og læse breve om, hvordan andre har båret sig ad med at snakke med deres kærester. Og du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe ind på 116111. Her sidder rigtig søde rådgivere klar til at hjælpe. 

Venlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat