Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det ulovligt?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære du, som håber, det ikke er ulovligt...
Tak for dit brev. Jeg starter lige på og hårdt med at svare på dit spørgsmål: Det ER nemlig ulovligt, hvis din tidligere lærer indleder et seksuelt forhold til dig, så længe du er under 18 år... (Det er ikke sådan, at du vil blive straffet, men din tidligere lærer være den, der bliver pålagt ansvaret, hvis der kommer en sag ud af det.) 
Så snart du er fyldt 18 er det en helt anden sag...
Det er slet ikke usædvanligt at forelske sig i sin lærer/ træner, og jeg ved, at en del andre unge også har været kede af denne lov. Men nu ved du i hvert fald, hvordan reglerne er...
Mange kærlige hilsner fra BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat