Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det okay at have drengevenner, når man er i et forhold?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige

Tak fordi du deler dit spørgsmål med os. Jeg kender andre unge, der har nogle af de samme tanker som du. Så jeg håber, at andre læser dit brev og svaret her.

Det er 100% okay, at være sammen med sine drengevenner i fritiden. En ven er en ven - uanset hvilket køn. Det er kun dig, der bestemmer hvilke venner du har.

Jeg kommer til at tænke på, hvorfor du ikke har fortalt din kæreste, at du har været hjemme hos din ven? Når der er noget man ikke fortæller, kan det nogle gange virke på andre, som om man prøver at skjule noget. Også selvom det slet ikke er sådan.

Du skriver, at du aldrig kunne drømme om, at forholdet til din ven udviklede sig. På den måde, gør du absolut ingenting forkert, og din kæreste kan være helt rolig. Jeg vil råde dig til at være ærlig overfor ham. Det gør tit, at man kommer til at stole endnu mere på hinanden. Måske vil det også være en lettelse for dig?

Fortæl ham når du ser din ven, præcis som du ville fortælle ham hvis du skulle hjem til en veninde. Faktisk er der ikke meget forskel.

Det kan også være en idé at snakke med en veninde om det. Måske har en af dem været i samme situation, og kender nogle gode råd. Jeg håber, at du får snakket med din kæreste.

Venlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat