Brev

Er det nu smart?

Hej BB.

– Jeg er en pige på 13 år (snart 14) og jeg har et problem. Det lyder nok ikke af så meget, men det fylder meget i min hverdag. Jeg var på et tidspunkt sammen med en dreng fra min klasse. Lad os kalde ham A. Han var rigtig flink mod mig, men til sidst gik det bare ikke mellem os mere. Lige side har vi kysset lidt en gang i mellem, med vi har ikke haft lyst til at have titlen som kærester.

En aften, da jeg var i den lokale ungdoms klub, mødte jeg så den har dreng, som faktisk var ret sød… Lad os kalde ham C Senere fandt jeg så ud af at det var A’s storebror, og at han snart fylder sytten. Mig og C har været sammen nogle gange efter den aften, og vi har også kysset lidt..

Jeg har snakket med mine nærmeste veninder om det, og de synes virkelig ikke det er smart? Både fordi han er lidt “gammel” og også fordi at jeg har været sammen med hans lillebror… Men det er faktisk ikke det der bekymre mig mest! C er nemlig ikke jomfru, og det er jeg jo. Jeg kan sagten sige nej hvis han ville prøve på noget, jeg er bare bange for, at mig og C ikke ville kunne “være sammen”

Det er meget besværligt at beskrive, men jeg håber at i forstår.

Pige, 14 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på snart 14 år.

Tak for dit brev. Jeg vil lige starte med at fortælle, at der altså ikke er noget problem, der er for lille til at spørge os inde på BørneBrevkassen. Man må skrive herind med lige præcis det, man har lyst til

J

Jeg forstår godt dit brev, og synes faktisk, du får det ret godt beskrevet. Det jeg er meget i tvivl om er, hvad du helt præcist mener, når du til sidst i dit brev skriver, at du er bange for, at dig og C ikke vil kunne ”være sammen”. Mener du være sammen som i være kærester, eller mener du være sammen som i dyrke sex..? Og hvordan kan det være, at du er bange for det, er det på grund af hans alder og at du har kysset med hans lillebror..?

Jeg kan godt forstå, hvis du bekymrer dig lidt over, at dine veninder ikke synes, det er så smart, men hvordan har du det selv med det..? Har du lyst til at blive kærester med ham, og er det overhovedet en mulighed, hvis du har..? Har han givet udtryk for, at han gerne vil noget mere, eller kysser I bare lidt i ny og næ..?

Jeg tænker lidt, at det måske vil være en hjælp for dig at skrive til os inde på UngeChatten eller ringe til BørneTelefonen på 116 111. Jeg tænker nemlig, at der er en masse spørgsmål, som er vigtige at få afklaret, for at vi kan rådgive dig ordentligt. Tror du, at det kunne være en mulighed?

De bedste hilsner

BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat