Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det nu smart?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på snart 14 år.

Tak for dit brev. Jeg vil lige starte med at fortælle, at der altså ikke er noget problem, der er for lille til at spørge os inde på BørneBrevkassen. Man må skrive herind med lige præcis det, man har lyst til

J

Jeg forstår godt dit brev, og synes faktisk, du får det ret godt beskrevet. Det jeg er meget i tvivl om er, hvad du helt præcist mener, når du til sidst i dit brev skriver, at du er bange for, at dig og C ikke vil kunne ”være sammen”. Mener du være sammen som i være kærester, eller mener du være sammen som i dyrke sex..? Og hvordan kan det være, at du er bange for det, er det på grund af hans alder og at du har kysset med hans lillebror..?

Jeg kan godt forstå, hvis du bekymrer dig lidt over, at dine veninder ikke synes, det er så smart, men hvordan har du det selv med det..? Har du lyst til at blive kærester med ham, og er det overhovedet en mulighed, hvis du har..? Har han givet udtryk for, at han gerne vil noget mere, eller kysser I bare lidt i ny og næ..?

Jeg tænker lidt, at det måske vil være en hjælp for dig at skrive til os inde på UngeChatten eller ringe til BørneTelefonen på 116 111. Jeg tænker nemlig, at der er en masse spørgsmål, som er vigtige at få afklaret, for at vi kan rådgive dig ordentligt. Tror du, at det kunne være en mulighed?

De bedste hilsner

BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat